23.1.2014 – en torsdagskväll

Det finns mycket lyxiga bekvämligheter med nya hus, men för mig som är uppvuxen i ett gammalt hus kommer nog alltid charmen i det gamla framom det nya. Okej. Inte alltid så kul med dragiga fönster och kalla golv, men den där hemtrevliga känslan som finns i gamla hus är svår att få till i nytt. Som ikväll, när brasorna sprakade i båda spisarna och jag stod och kockade min mat på den gamla vedspisen i köket. Kände mig lite som en husmor på 1890-talet.
 
 
 
Nu när kvällsbestyren som gårdsmästare är gjorda (snön bortsopad och ved hämtad från lidret) skall jag slå mig ner i soffan och catcha upp lite missade serier. Har åtminstone ett avsnitt Pretty Little Liars och Paradise Hotel att ta igen. Gött.
 
 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *