22.9.2017 – rewind till gårdagen

Grått och tråkigt höstväder ute idag, precis sånt där rusk som man oftast förknippar hösten med. Men jag tänkte spola tillbaka bandet till gårdagen för en stund. Jag började dagen med en tur till Lidl där jag sett att de skulle ha en del söta babykläder till försäljning. Som de levererar nu för tiden. Lidl alltså. De har kläder i riktigt hyfsad kvalitet och till bra priser! Det här är vad jag kom hem med. Urgulliga!

Sedan var det rådgivningsbesök för lillebror. Han blev igår sju veckor på dagen och är nu en 5 kilos (4935g) klimp på 56cm.

Efter någon timme dötid här hemma promenerade vi iväg mot marknaden. Där var smockat med folk och svårt att ta sig fram med vagnen. Men vi gick en svängom och åkte sedan några karuseller. Svinaktiga priser med 5€/åk, men morfar var snäll och köpte en seriebiljett på 10 gånger åt Minou. Hon har fortfarande många åk kvar, så det blir ett besök för henne idag igen tillsammans med sin moster + sambo.

Avslutade sedan kvällen med en dryga 5km lång löprunda i skymningen. Längsta hittills efter förlossningen, och det kändes bra! Tempot är fortfarande lågt dock, runt 7min/km. Men det tar sig.

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *