22.9.2014 – ny vecka

Godmorgon måndag! Har sovit en lång skön natt och känner mig för omväxlingsskull rätt utvilad idag. Känns som om det är länge sen jag kände mig pigg sist! Fast pigg kan jag väl inte påstå att jag känner mig nu heller, men relativt utvilad, ja. Nu verkar dock det där vanliga höstrusket ha kommit ikapp oss, så gissar att det inte dröjer mer än några timmar innan jag sitter här och gäspar igen.

För att hålla orken uppe (medan jag väntar in en leverans nya varor) prövar jag lite rea-favoriter i butiken som bäst. Funderar om det är något jag borde slå till på så jag inte ångrar mig senare. Som den här jackan till exempel. Gillar den så jädrans mycket! Kanske inte bästa matchningen till dagens oversize tröja, men det gör inte jackan mindre snygg för det. Den finns ju i silvergrå också, men på något vis faller den här i burgundy mig mer i smaken. Vet att syster också var sugen på den, men hos henne slutar den antagligen som stallrock, och det kan jag ju inte godkänna!

image
Följ min blogg med Bloglovin

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *