22.9.2014 – De har kommit

Äntligen har drömbyxorna som så många köat efter landat i butiken! Alla de som reserverat ett par kan komma och hämta dem när som helst, jag har lagt dem åt sidan. Resten får kriga om de storlekar som finns framme 🙂 Det är alltså High Spray byxorna jag talar om, fast nu har de kommit i mörkare blå och svart.

image

 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Varför är dessa drömbyxor? Har så svårt med riktiga jeans, de är ofta antingen för stora eller för korta. Har relativt smala vader och långa spiror, samtidigt som jag är bred runt höften i jämförelse, en riktig djungel för mig alltså att hitta brallor som funka! det Det enda paret som passat den senaste tiden är Dr.Denims Kissy leggings, alltså jeans-leggings. Köper alltid två par varje gång jag besöker Carlings, sliter ut dem så fort haha.

    Borde kanske provat dessa när jag var in till butiken?! Lite variation i byxgarderoben..

    1. Jag vet inte, de sitter bara så jävla bra! Detta är väl i princip jeans-leggings det också, för de är så himla mjuka! Enda problemet är att de är rätt korta i benen (vilket är just varför jag gillar dem-perfekt längd!), så om du brukar ha problem med för korta byxor annars så blir nog säkert de här också korta åt dig.. Men du kan ju alltid prova! 🙂

  2. det finns Marie flere jeans par där som är så mjuka att dom går att rida med! och det finns med hög och låg midja plus korta och långa i benen! rekommenderar att du går in och provar olika modeller!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *