22.8.2013 – Getting my nails done

Idag efter jobbet skall jag gå till Malin och få mina naglar fixade. Som de flesta av er kanske vet vid det här laget så är jag nagelbitare numero uno (bra att man kan vara bäst på nånting!). Men nu har jag lyckats hålla händerna borta från munnen i typ två veckor och faktiskt lyckats få lite längd på naglarna. Ja, nu hånskrattar ni åt mig, men det här är faktiskt längd för mig. Så nu skall jag göra en gellackning så att de förblir så också. 
En gellackning går alltså ut på att man lägger ett gel lack på sina egna naturliga naglar. Inga lösa topper eller förlängning, utan helt enkelt ett hårt lack för att förstärka den egna nageln. Kan visa er sen!
 

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *