22.7.2017 – Tolv dagar till bf

Jag märker att det börjar närma sig förlossning så småningom. Kroppen har fått de där extra mammahormonerna som gör att man klarar sig på väldigt lite sömn och inte alls är trött på samma vis längre. Jag lägger mig mycket senare än jag gjort under hela graviditeten hittills och börjar oftast vakna med jämna mellanrum från 04 och framåt. Ganska störande, men ändå rätt skönt att slippa vara trött hela tiden som jag var i ett skede.

12 dagar till bf.

Mentalt är jag å andra sidan inte alls redo. Det känns så avlägset att vi snart ska ha en bebis i huset. Det är ju så mycket jag borde hinna med nu innan. Massa projekt på hälft och inga förberedelser där hemma gjorda. Det finns nog inga tecken på att en till liten människa skall flytta in hos oss i huset. Inga bebiskläder framplockade. Inga babyblöjor köpta. Nada. Det betyder såklart inte att den här bebisen på något vis är mindre önskad, det finns helt enkelt bara inte samma tid att förbereda då man redan har ett annat barn att tänka på (plus stugprojekt som slukar tid).

Nu skall jag krypa under täcket och försöka få till en lite vettigare nattsömn än förra natten, som landade på ca. 4h ordentlig sömn. Snarkande sambo och unge med mardrömmar var orsaken till den katastrofnatten.

 

You may also like

2 kommentarer

  1. Wow, så fin mage! Hoppas förlossningen går smidigt när han väl bestämmer sig för att det är dags 🙋‍♂️ Kram!

    1. Om nu en mage kan vara fin i den här formen, så tack 😆Vi får hoppas det går smidigt jo 😬

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *