22.6.2016 – Dagens träning

Var iväg till gymmet och körde ett ganska kort och inte allt för krävande pass nu på kvällskvisten, med tanke på flunssan som ligger i kroppen. Började med 10min joggning på löpbandet. Därefter körde jag fartlek i 15min, varav jag löpte med högre tempo (14km/h) i 1min30sek och sedan återhämtade mig med långsamt tempo (9km/h) i 1min. Så här höll jag alltså på i 15min, på den tiden får man in 6st intervaller.

Sedan körde jag fyra olika övningar för ben och rumpa, med tre repetitioner av varje.

Övning 1 Utfall med trx-band, 15 repetitioner per ben (gånger tre).

Övning 2 Ben-/rumpövning med gummiboll. 10 lyft med ena benet, 10 lyft med andra, 10 lyft med båda på bollen (gånger tre).

Övning 3 Hopp upp på stepbräde. 10 hopp var man landar med benen brett, 10 hopp var man landar med benen smalt (gånger tre).

Övning 4 Benlyft (det här var lite kul, googlade bild på denna övning och hittade mina egna gamla bilder, på någon annans blogg!). 20 vanliga lyft, 6 lyft var man pumpar tre, 20 vanliga lyft. Samma med andra benet.

 

Var lite extra taggad på träning idag, för jag måste ju pröva mina nya träningskläder som jag handlade i Stockholm! Är så nöjd, för alla plaggen var på halva priset. Och dessutom matchar ju allting så fint trots att de kommer från olika märken.

IMG_4473Sport-bh och tights från SOC, skor från NIKE.

IMG_4475

161___06

 

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *