22.6.2014 – hemma igen

Har återvänt hem från midsommarfirandet och bänkat mig i soffan under filten tillsammans med en bok som jag började läsa under hemresan. Här tänker jag ligga tills det är sängdags och bara njuta av att vara hemma i värmen igen. Tycker det är jätte charmigt med båtresor, men även om vi haft tur med vädret så har det ju varit svinkallt hela helgen. Som tur var vi väl förberedda med varma kläder, men inte ens vinterjackan (i juni, cooomooon!) kunde skydda en från att känna sig frusen. Är ändå väldigt glad över att vi hade en varm och torr båt att sova i, stackars alla som legat och frusit i sina tält! Huj då, säger jag bara. Aldrig i livet att jag skulle utsätta mig för det.

image

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *