22.5.2015 – festklädsel

Att hitta festkläder i storlek 50 är inte så himla lätt, speciellt om man inte vill betala så många slantar för ett plagg som troligtvis ändå bara skall användas en gång. Men vi lyckades hitta något som kändes tillräckligt festligt för en spädis, och inom acceptabel prisklass. Den här söta byxdressen får bli morgondagens feststass. 

Kanske vi kan få till en outfitbild imorgon, om M är på humör för det!

  

You may also like

Inga kommentarer

    1. Äsch ja. Jag hade tänkte se om jag skulle hitta något second hand, men var så sent ute, så jag tänkte att jag får gå via stan bara…

    1. Jo nå jag tror ju ännu att det är öppet, ifall vi skulle komma på något vi gillar bättre. Men det kommer ju nog inte att hända, för killen har ju gått och kallat henne vid namn i ett par veckor nu, så det blir ju omöjligt att ändra 😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *