22.4.2014 – back @ work

Och så kom vardagen slutligen emot igen. Som man gissade att den skulle. Men det fina vädret fortsätter och jag har precis plockat ut mitt lilla terass möblemang och käkat lunch ute i solen. Och det är så VARMT! Hade nästan glömt hur det känns med äkta sommarvärme, ni vet när luften är så varm att man inte ens känner nån svalka i vindpustarna.

Downloads6

Klädde mig i ballerinas för första gången idag, men det hade känts mer rätt med sandaler om man skall klä sig efter vädret faktiskt. Och jeansen, new in från Stockholm. Också de hade kunnat bytas ut till shorts idag. Men huj, den där känslan när man skall visa upp sina vinterbleka ben för första gången, den var jag inte redo för ännu idag.

Följ min blogg med Bloglovin

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *