22.3.2017 – Not my day

Efter att har vakat mellan 01.30 och 04.30 med en nästan konstant skrikande tjej förra natten, är jag väldigt lättad över att den här dagen är över. Det enda positiva med att förra natten var en katastrof är väl att hon somnade på typ 5minuter ikväll istället. Nattningarna är annars något som jag inte alls ser fram emot längre. Förr kunde jag bara föra upp henne i sängen, säga godnatt, och gå ut. Men sedan vi bytte till ”stor” säng för några veckor sedan så är hon ju upp och traskar så fort hon får chansen när hon är vaken. Därför blir jag nu tvungen att sitta bredvid sängen och klia henne under foten tills hon somnar, varenda kväll. Ibland går nattningen på 15minuter, ibland tar det närmare en timme. Men oftast känns det som om hela ”egentiden” på kvällen går åt till att sitta där. När hon väl somnat har jag ju själv oftast också gjort det, eller så är jag så trött att jag går raka vägen i säng efteråt jag också.

IMG_5975

Var rädd för att jag skulle ha en riktigt grinig och övertrött tjej hela kvällen. Men vi sysselsatte oss genast efter dagis med att gå till parken en knapp timme och när vi kom hem badade vi, tittade på hennes favoritsånger en stund, åt kvällsgröt och så var det redan dags för sängen. Rätt så smärtfritt ändå!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *