22.2.2017 – Sportlov

Då var den här arbetsveckan över och jag signar in för sport-lov. Fyra lediga dagar på raken. Not too shabby.. Kommer ju att hålla till i Svartå hela helgen, så motion kommer jag sannerligen att få då jag skall sköta om 10 hästar, nästan lika många kaniner och två katter. Hur den här för tillfället löjligt otränade kroppen skall klara det, det undrar jag.

Minou kommer att stanna hemma med sin pappa och jag känner redan att jag kommer att ha så ledsamt efter henne. Det är länge sen jag varit ifrån henne någon ”längre tid” och hon är i en så himla härlig ålder just nu så det är inget annat än kul att umgås med henne! Hon är nästan alltid glad, hon sjunger och dansar och tjoar konstant och hon babblar på i långa meningar. OCH. Hon sover för det mesta riktigt bra. Stor bonus!

img_5893

En stor favoritsyssla just nu är att titta på mammas kompis Krista när hon sjunger och dansar. Snurra min jord går på repeat många gånger om dagen.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *