22.12.2018 – julfirandet är igång

Jag har avverkat två julfester de två senaste dagarna. Först jobbets julfest på torsdag och sedan handbollsherrarnas och damernas gemensamma julfest på fredag. Höll mig till ett glas vin/cider båda kvällarna för att kunna köra hem på grund av mitt knä, så jag mår ändå utmärkt idag trots två fester på raken. Lite trött förstås eftersom jag inte var i säng förrän klockan två igår, men det var en kul fest och värt lite sömnbrist.

Idag har vi haft en riktig juldag. Vi var och köpte en (plast)gran på Tokmanni för halva priset (mycket nöjd med fyndet), pyntade den, blev bjudna på julmiddag OCH fick julgubben på besök! Minou blev nog lite till sig då julgubben plötsligt knackade på medan vi pyntade granen. Just när pappan i huset råkade vara i hallen och jobba lite. Typiskt.

Hur gulligt är det förresten inte när barnen pyntar granen. Allt pynt samlas på ungefär ett och samma ställe vid de nedersta grenarna och så får man diskret försöka flytta på dem för att få lite balans i det hela, utan att barnen blir fundersamma varför man gör om ♥️

Och ja, så får man gå med på att ha blåa bollar i granen, vilket kanske inte skulle vara mitt första val annars… Visst är blå en fin färg men skulle jag få välja helt själv skulle allting gå i guld och silver. Stilrent och enkelt.

 

You may also like

2 kommentarer

    1. Ja, hade nog nästan tänkt skippa det först, men vad gör man inte för sina barn 😄 tack ska du ha, och god jul! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *