22.12.2016 – Nåt att pigga upp sjukstugan med

Vi har inte rört oss många sekunder utanför huset de senaste fyra dagarna, men ett par besök till posten har jag i alla fall fått till medan någon annan passat Minou. Bland annat hämtade jag ut ett paket med en underbar lampa som jag beställde förra veckan. Har tänkt hänga upp den i vår lilla ”mellantambur”. Måste bara hitta en snygg glödlampa att lägga i först.

100canon37

Dessutom beställde jag ett par simskor (eller vad skall man kalla det?) åt Minou tills resan. Hon far ju omkring som en orkan mest hela tiden, och på det här viset känner jag att jag inte behöver vara livrädd för att hon skall ramla på våta stenplattor vid poolen. Måste bara få henne övertygad om att de är bra att ha på sig. Hon är alltid lika skeptisk till att lägga nya skor på fötterna. Vi får väl börja öva här hemma varje dag nu, så kanske hon accepterat dem passligt till resan.

img_5533

Hon är förresten mycket piggare idag. Febern är borta och det värsta rosslandet i lungorna likaså. Imorgon tänkte jag att vi kanske kunde gå ut och ta lite frisk luft en stund. Det behövs efter fyra dagar inomhus kan jag lova!

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *