22.10.2015 – minisemester över

Jaha. På väg hem igen. Sitter på terminalen o väntar på att få komma ombord på sunkbåten. Fick ju en heldag i Stockholm idag ännu i och med att båten går så sent, så jag åkte in till city och lunchade med Hannah. Sedan shoppade jag och Minou inredning.

image

I Sturegallerian sprang jag även på Blondinbella, Odd och Sally. Men var för feg att säga ”hej Bella, du är min förebild”. Lite tråkigt när jag tänker efter, själv hade en ju blivit jätte smickrad om någon stannat en på gatan och sagt så!

Nu ska vi strax ”boarda”. Måste komma ihåg att nominera mina favoriter till Galan 2015 ikväll också! Det är sista dagen. Vill du också nominera så kan du göra det här. Du behöver inte ha en blogg själv för att nominera, det får vem som helst göra! Och du behöver inte nominera i alla kategorier heller, det räcker med en.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *