22.10.2014 – Dagens planer

Äntligen lite fint höstväder igen. Solen bländade i ögonen när jag klev utanför dörren imorse och det känns som ett tag sen sist. Det är väl i själva verket inte så länge sedan, det var väl fint väder i lördags? Men jag har suttit inomhus så gott som dygnet runt sedan dess, så det känns bara så. Ikväll kommer jag dock att få en rejäl dos frisk luft när jag skall till Svartå för att sköta kvällsstallet. Det är nämligen inte bara mor och far som åkt iväg till värmen, syster med sambo hängde också på. Så ikväll efter jobbet blir det en snabb ridtur med Pampas innan jag tar in hästarna för kvällen. Det kommer ju att vara mörkt redan då jag kommer dit, så jag får nog hålla mig på ridplan där det finns belysning.

image

 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Man måste ju bara älska solen på senhösten. Bättre energikick finns inte. (Mellan alla dystra regniga o mulna dagar då alltså)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *