22.10.2013 – strulig morgon

Har suttit och mailat fram och tillbaka under morgonen med olika leverantörer och återförsäljare. Det har blivit en miss med min höstbeställning till Dry Lake, så nu är festklänningarna jag gått och väntat på plötsligt inte alls på väg! Men det löser vi nog, för klart vi måste ha festklänningar till alla höst-/vinterfester som står bakom hörnet. Får helt enkelt göra beställningar utgående från vad som finns i lager istället, men det är ju inte så kul eftersom jag väntat på några skitsnygga modeller som nu inte finns längre… Men det som är fint med Dry Lake är att de har så mycket fint, skulle lätt kunna beställa in hela kollektionen! Så något problem att hitta fina festklänningar blir det nog ändå inte.
 
Hej, förresten.
 
Skall snart möta upp pappa för lunch. Vi brukar äta på pizzerian brevid butiken då han jobbar här i byn, så behändigt då jag kan sitta och följa med om det kommer folk in i butiken medan jag äter. Då får jag lämna maten och rusa in till butiken genom bakdörren, haha!
 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *