22.1.2016 – Skorna

- Inlägget innehåller affiliatelänkar -

Igår hämtade jag ut mina efterlängtade skor från posten. Och vet ni. De var exakt så fina i verkligheten som jag hade hoppats! Enda problemet är att de är på gränsen till för stora. Har alltid samma problem att veta vad jag ska beställa eftersom jag ligger mitt emellan två storlekar. Alla säger ju att fötterna blir större efter att man varit gravid, men det upplever jag inte alls. Tvärtom. Tycker nästan de blivit mindre, haha. Nämen jag valde ändå att ta en större storlek av dessa eftersom jag tänkte lägga i en lite tjockare sula nu på vintern för att göra dem varmare. Och så vill jag ju gärna få en tjock strumpa i också. Så jag tror nog jag håller den här storleken ändå, även om en 37a antagligen skulle sitta som gjord för min fot.

IMG_3907

Det som gör skorna ännu mer attraktiva (i mina ögon iaf) är att de kommer från Ellos Conscious Choise sortiment. Jag vet inte om ni noterat den kategorin på Ellos webbsida, men det är alltså en kollektion som är gjord med extra miljötänk. Alltså med återvunna material, ekologiska råvaror och miljövänligare framställning. Och det om något är ju på tapeten just nu!

IMG_3906

Jag tycker skorna redan har ett riktigt bra grundpris på 99,95€. Men med en rabattkod till på det blir de ju rena rama fyndet. Såg att Ellos hade två riktigt bra rabatterbjudanden just nu! Med koden 335403 får man -30% på dyraste varan  och med koden 335410 får man -50% på redan nedsatta varor. Farligt farligt…

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *