22.1.2015 – torsdag

Jag är fortfarande glad över att inte ha världens mega-mage att bära omkring på, men samtidigt känns det skönt att man nu ser att det faktiskt är en gravid mage och inte en som fått i sig lite för mycket grillkorv och öl. Nu kan man alltså börja gå med spändare kläder igen. Innan var det mycket löst för att bara gömma in den lilla ”övervikten”.

image

Imorgon väntar ledig fredag. Men jag skall ju gå på det där förbarmade sockerbelastningsprovet på morgonen, så dit far hela förmiddagen till hukka. Sen skall jag nog åka hem till Ekenäs en sväng och pynja lite i hemmet. Målade ju babysängen förra helgen, så nu borde den ju har torkat ordentligt så jag kan provbädda 🙂 Och kanske möblera om lite för att hitta plats åt den. Sedan skall jag åka ut till kusinen och gå igenom hennes babystuff också.

You may also like

Inga kommentarer

    1. Tack 😊 det är en jätte jätte gammal som jag köpt på rea på H&M nån gång i tiderna har jag för mig. Hittade den när jag grävde i gamla klädlådor hos föräldrarna 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *