22.1.2015 – på stöveljakt

Nu när byxorna inte längre går fast i midjan (har ett par jeans som går på -mina låga Spray On) så blir det ju mycket tights som används istället. Både skönare för magen och billigare för plånboken då man inte behöver köpa mamma-jeans som man ändå bara använder ett par månader typ. Men istället har jag då blivit sugen på ett par bruna höga stövlar -både snyggt och lite varmare till tunna tights mitt i vintern. Ser dem som en bättre investering än mamma-jeans eftersom jag kommer att kunna gå med dem länge efter graviditeten också. Mitt enda krav är att de skall vara i äkta läder, inga syntetskor kommer på mina fötter någonsin igen! Okej, kanske nååångång… Men ni fattar.

Nu har jag i alla fall kollat skobutikerna här i stan med inte hittat riktigt vad jag är ute efter. Så nu har jag börjat plöja igenom nätet istället. Jag är självklart medveten om att jag kommer att måsta punga ut med åtminstone en hundring för att få ett par i äkta läder. Men det är ju trots allt rea-tider, så nu om någonsin skall jag väl kunna hitta ett par till bra pris. Zalando hade i alla fall en massa till bra rea priser! Jätte smidigt när man kan fylla i alla kriterier man har för skorna på deras sida också, så behöver man inte gå igenom hundratals modeller. Men. Ja, det finns ju alltid ett men. Förstås föll jag för ett par som inte var nedsatta. Så typiskt! Kan ju i alla fall trösta mig med att CupoNation (tips! lönar sig alltid att kolla efter rabattkoder där innan ni beställer hem något från de stora klädjättarna) hade en rabattkod som berättigar till 10% på hela sortimentet. Alltid något, ifall jag skulle få för mig att klicka hem dem.

collage

You may also like

Inga kommentarer

  1. Jag har läst det jo! 🙂 nu ligger jag oftast mellan 37-38, men köper oftast 38 och lägger sula i. Så nu hoppas jag ändå att jag ska kunna fortsätta använda mina gamla skor, bara börja plocka ut sulor 😄

   1. Smart ☺️👍
    Mina fötter blev lite större men nu tycker jag att det har återfått sin normala storlek? Konstigt hur kroppen e funttad 😂

 1. Kan också varna för att det kan gå andra vägen. Jag gick ner tre kilo från startvikten jag hade med ettan pga amningen och hade plötsligt en halv skostorlek mindre. Men ja, tror risken för der andra är större.

 2. Angående preggojeans så är det faktiskt hemskt enkelt att klippa bort mudden när ungen är ute om man inte sväller så mycket på övriga ställen. Köpte ett par från H&M och dom använde jag sen långt in på hösten då ungen redan var cirka halvåret men klippte bara bort mudden. Dom satt som en smäck och var skönt inpromenerade vid det laget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *