22.1.2014 – hata kyla

Hell no. Fortfarande -15 grader ute. Håller på att frysa arslet av mig, speciellt här i butiken. Har bara mellan 17-18 grader inne, värmesystemet fungerar tydligen inte riktigt som det skall. Som tur har jag mina UGG´s som håller mig varm om fötterna! Och så har jag halsduk på mig konstant. Så ni skall inte fundera när ni kikar in här och jag sitter med yllehalsduk på hela tiden, det är inte för att jag tycker det är så himla fashion utan helt enkelt bara för att hålla värmen.
 
 
Men vet ni. Om bara ELVA DAGAR hoppar jag på planet till Gran Canaria, wooop wooop! Hello shorts, bikini och solkräm.

You may also like

Inga kommentarer

  1. 17-18 är inte så farligt, i vissa av ÅAs lokaler ligger vi på 15-16, ibland ca 12 när man kommer på morgonen… Men de har hittat felen i värmesystemen och de kommer att åtgärdas… när specialservicegubben har tid. 😀

    Svar:
    usch då! Kan tänka mig att du bara längtar att gå dit på morgonen! 🙂 Det är säkert inget fel på värmesystemet egentligen, de säger bara så för att spara 😛

    Linda

  2. Haha, ja verkligen. Men nu har de faktiskt fixat problemet, åtminstone så att man inte fryser ihjäl längre, fast de egentliga reparationerna kan börja först när byggnaderna inte längre behöver värmas upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *