21.9.2018 – Vad gjorde man med tiden?

Jag har varit ”ensam hemma” ett par timmar under förmiddagen medan Milton sov i vagnen och Minou var och tvättade bilen med sambon. Fick så sjukt mycket gjort på de två timmarna att det är galet. Tiden gick såklart till stor del åt hushållsarbete, men jag kom att undra vad jag egentligen gjorde med all ledig tid jag hade innan barnen? Det var betydligt mindre att städa, mycket mindre byke och att att ständigt behöva fundera och förbereda vad man skulle äta till näst existerade inte. Tittade jag mycket på TV månne? Bloggade flitigare gjorde jag såklart, men har aldrig lagt ner speciellt mycket tid på mitt bloggande. Så VAD gör ni som inte har småbarn på er lediga tid hemma egentligen?

Två busungar som har brottningsmatch i soffan. Vill ni veta hur den slutade? Nå ungefär så här.

Nu är barnen hemma igen och om några timmar skall vi möta upp ett par vänner och gå till marknaden. Brukar sällan köpa något där, men det har blivit en tradition att gå en runda varje år även om det säljs exakt samma saker år ut och år in. Och nu när barnen finns med i bilden blir det förstås lite karusellåkning också!

 

You may also like

3 kommentarer

  1. Både jag o Robbe har pratat om det här många gånger. Har fortfarande inte kommit fram till vad jag/ vi gjorde innan barnen… Visst umgicks vi mera med vänner och så men inte alla dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *