21.8.2017 – En morgonhälsning

Godmorgon på er! Förde Minou till dagis innan frukosten -hon ville äta sin frukost där- så nu sitter jag och äter min egen i lugn och ro medan lillebror fortfarande sover i bilstolen. Så himla skönt att Minou tycker det är kul att vara på dagis igen. Det hade varit svinjobbigt om också det hade blivit en strid varje dag. Vi är inne i en ganska intensiv trotsperiod här nu där ALLT blir en kamp. Hon måste säga eller göra precis tvärtemot vad man säger hela tiden. Så det blir många gråt sessioner här per dag må ni tro.

Nu skall jag slänga mig på soffan och vila en stund tills lillebror vaknar. Sen får jag börja på med det där eländiga hjälpköket när det är dags för nästa tupplur. Åh, det glassiga hemmamamma-livet.

You may also like

2 kommentarer

    1. Tack ☺️ bilden var nig från i lördags när jag för en gångs skull hade fått normala kläder på mig och lite smink i fejset 😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *