21.7.2015 – D-vitamin och hotellsurfande

Har lagt lillfisen i vagnen och själv slagit ner mig på terassen för en timme sol innan jag skall packa iväg mig mot Karis. Äntligen lite sol, får man väl säga. Den här bleka kroppen behöver lite färg och vitaminer. 

  

Igår satt jag och hotellsurfade hela kvällen. Bokade en vecka med all inclusive den första veckan på Mallorca i september, men de resterande fem dagarna är ännu obokade. Funderar om vi skall söka oss till norra sidan de sista dagarna, eller bara byta plats nere på södra sidan.. Nån som har tips om fina ställen på Mallorca? Vi vill gärna ha ett förmånligare boende till den andra veckan, en lägenhet där vi själva kan fixa käket och leva lite mer vardagsliv har vi tänkt oss. Tips anyone?

Förutom hotell bokade jag även flyg till  Stockholmsbröllopet i augusti. Ångest, hur pengarna flyger iväg nu! Tur att det snart är höst igen så man får isolera sig i lilla stugan och leva på nudlar. Haha, skämtosido.

You may also like

Inga kommentarer

  1. Har du funderat på RCI? I finland Holiday Club. Du köper en-två veckor (gärna i Finland) och kan sen byta till tusentals hotell runt om i världen, ofta apartementos där du kan sköta dig själv. För oss har det funkkat jättebra och vi har varit med typ över tio år nu. Efter inköpet av veckan betalar du en sköteselavgift, typ 150 e/år och sen bytesavgift ungefär lika mycket, och sen bara billigaste flyg till hotellet. Inga mer kostnader.

    1. Njaa, har räknat att det i slutändan oftast blir dyrare med sånt boende, så tror inte det är aktuellt för oss.. Men mina svärföräldrar har något sånt liknande på Teneriffa son nog är jätte kiva 😊

  2. Vi har precis kommit hem från Mallorca. Kan varmt rekommendera Alcudia, stannade där i 4 veckor och hade det fantastiskt bra. Hade hyrt boende på stranden via tripadvisor. Finns inlägg om resan på min blogg.

    1. Vad bra, ska gå in och läsa 😊 så nice med 4 veckor!
      vi har funderat på Alcudia till slutet av veckan också, men får se lite vad vi hittar 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *