21.6.2019 – glad midsommar

Men vilket pangväder vi fick den här midsommaren alltså! Det är första midsommaren på många många år som vi inte har några planer, så vi har rymt ut till stugan, som vilken vanlig helg som helst. Och jag måste säga att det är rätt skönt faktiskt. Att inte göra nånting alls.

Har ni några speciella midsommartraditioner som ni alltid håller fast vid? Önskar jag vore den där som binder fina blomkransar och klär upp mig i en vacker sommarklänning varje midsommar. Men oftast går jag klädd i sjaskiga mjukiskläder och en allt för stor jacka som jag hittat i någon garderob. Liksom vilken annan stughelg som helst alltså.

Hoppas ni får en riktigt skön helg, vad ni än gör!

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *