21.6.2018 – Planerar dagens fix

Igår hade vi en jätte fin dag här på stugan. Full sol så gott som hela dagen, och stormvinden märkte vi knappt av alls här. Men låg vi i solstolarna och njöt för det måntro? Nej. Såklart inte. Vi oljade brygga, målade husvägg, fönster, karmar och ytterdörren. Man får passa på då vädret tillåter!

7518838448_img_8072

Inte har vi sett av något regn ännu idag heller. Men när och OM regnet kommer så ska jag satsa på lite inomhusfix idag. Lägga upp nya mörkläggningsgardiner, måla bordsskivor och måla kök. Hade först tänkt måla hela köksinredningen grå, men just nu lutar det mot att lämna den vit och måla trädetaljerna svarta istället + byta handtag. Mindre arbete och lite mer karaktär. Eller vad säger ni?

7583903520_img_8076

 

You may also like

3 kommentarer

  1. Grått lät ändå himla snyggt. Älskar gråa kök. Kanske mer praktiskt att hålla det vitt eftersom trenderna skiftar som de gör. Men grått är ändå himla fint. Kul projekt.

    1. Jo, vi har just lagt in grått kök hemma vilket jag gillar! Men det kändes kul med något annat på stugan. Där kan man alltid experimentera lite mer. Och det går ju alltid att göra om! 😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *