21.6.2016 – förkylningssymptom

Oj jäklar, vad skönt att vara hemma. Jag har varit helt otroligt trött idag och sov faktiskt en nästan två timmar lång tupplur på dagen tillsammans med Minou. Började känna förkylningssymptom igår redan och idag har det väl blivit ytterligare ett steg värre kan man säga. Det har inte brutit ut till något ordentligt ännu, men näsan rinner och jag nyser konstant. Tänkte försöka hålla det där, så ikväll blir det att smälla i sig c-vitaminer i mängder och sedan gå tidigt i säng så att kroppen får den vila den behöver. Hade ju varit lite opassligt att bli sjuk nu till midsommar… För att inte tala om ifall Minou går och blir smittad (vilket hon antagligen blir, vi är ju som plåster på varandra 24/7).

Imorgon ska jag visa upp lite av min Stockholm shopping! Men nu ska jag rota igenom alla våra skåp efter c-vitamin bomber. Godnatt på er.

IMG_4471-002

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *