21.4.2015 – Perfekt tajming

Tänk att vi har lyckats tajma den här bebisen så bra. Att jag får bli ledig just nu. Den allra bästa tiden på året. Skall aldrig skaffa något annat än vårbebisar, haha! Nämen helt seriöst, det känns faktiskt som den perfekta tidpunkten. För mig. Att jobba hela sommaren och sedan bli ledig till hösten hade inte alls känts lika lockande. Inte heller att gå omkring med det där 20 veckor långa illamåendet som jag hade mitt i sommaren. Men det är klart att man anpassar sig till situationen och tidpunkten hur den än är. Men just nu känns detta bara så himla perfekt.

  

Här sitter jag, ute i april-solen och svettar ner pappas huvtröja (sorry!). Har redan morgonpromenerat och tvättat bilen, och skall snart hoppa i duschen innan jag hoppar upp på cykeln och cyklar iväg på jobb några timmar.


You may also like

Inga kommentarer

  1. Fina du! <3 Snart kommer hon! Ja e där första helgen i maj, så gärna innan dess… om man får lämna in önskemål 😉

    1. Önskemål får man lägga, men är fröken lika envis som både mamma & pappa sin så kan man ju nog anta att det inte beaktas… 😉 men hoppas hon kommer på beräknade dagen så kanske vi skulle slippa hem till helgen! 😊

  2. För mig är faktiskt vårbebis lite knepigt ur jobbsynvikel. Våren brukar vara superstressig med en massa som ska ros iland innan sommaren börjar. Min son är född i september och upplevde då att det var jättepraktiskt att bli mammaledig i augusti. Det positiva är dock att min man är lärare, så det kommer att bli en väldigt skön tid med spädisen när hela familjen har sommarlov i två och halv månad! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *