21.4.2014 – good start

Godmorgon på er! Är tillbaka på finsk mark igen, närmare bestämt stuck in Åbo. VR tyckte de skulle ta bort 8ans tåg när det är helgdag, så jag väntar snällt här i två timmar på nästa. Bra tänkt VR! Har dessutom sovit skitdåligt. Det var fest i korridoren hela natten och vid 2-tiden gick jag till receptionen efter öronproppar och bad dem ta bort högtalarna som folk sprang omkring med där. Så ja, allt är bäddat för en lysande start på den här måndagsmorgonen som ni märker, haha!
Så fort jag kommer hem blir det att rusa vidare till Svartå. Syster och jag skall iväg på långritt igen, så nu kan dagen inte bli annat än bättre i alla fall.

Följ min blogg med Bloglovin

You may also like

Inga kommentarer

  1. Äh vad synd. Du borde ha ringt mig så skulle jag ha plockat upp dig på morgonkaffe! Kom just tillbaka från morgonlänk till slottet (dvs. nära hamnen)

    1. Ajjaa! Nåmen inga normala människor är ju uppe den tiden på lediga dagar, så inte vågar man ringa nån så tidigt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *