21.3.2015 – tygshopping

Har precis kommit hem från en heldag i Åbo tillsammans med Elin. Vi stack iväg vid halv tio imorse och kom hem nu, typ åtta timmar senare. Helt finito! Resans syfte var tygshopping åt Elin, men jag hängde på för skoj skull eftersom jag råkade ha ledig dag och själv också var på jakt efter tyg till diverse syprojekt som aldrig blivit av.

   

 

Första stoppet blev på Jättirätti en liten bit utanför centrum. Inget bekant ställe för mig, men säkert ett välkänt tyghimmelrike för de händiga. Där yrade vi nog på en god stund och brände en hel del pengar innan vi drog vidare in till stan.

  

Inne i stan åt vi en god lunch på Blanko (rekommenderas! God mat, mysigt ställe och trevlig personal) innan vi fortsatte vidare till Eurokangas. Medan Elin rotade runt i Eurokangas gick jag till den intill liggande outleten. Fyndade ett par stiliga J.Lindeberg byxor till -70% som jag tror kan bli riktigt nice i sommar. Om de passar, vill säga. Hade ju inte möjlighet att pröva dem nu men kunde förställa mig en massa snygga klädkombinationer tillsammans med dem, så de fick hänga med hem i alla fall. 

Efter det här var vi båda ganska färdiga, så vi gick bara en snabb vända via Zara och H&M i Hansa innan vi styrde av hemåt igen. Även om det var Elin som stod för tyghamstrandet så hittade också jag några tyger som fick följa med hem. Vad det skall bli av dem får ni förhoppningsvis se inom kort, bara ivern att fixa håller i sig!

  

You may also like

Inga kommentarer

    1. Tack! Jag köpte dem alla på Jätti-rätti. Det kostade typ 6€/m eller 8€/m om jag minns rätt, så inte alls dyrt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *