21.2.2017 – vegerestaurang

I eftermiddag hade vi en liten ”friluftsdag” på jobbet efter arbetstid. Vi delades in i grupper och fick frågor som vi skulle svara på längs vägen. Det var riktigt skönt med frisk luft och motion i det fina vädret!

Huvudsyftet med eftermiddagen var ändå att tacka av en kollega som flyttar till Oslo kontoret, och det gjordes genom mat och umgänge på den lokala restaurangen RastaChef. RastaChef är en restaurang som endast serverar vegetarisk mat och jag blev väldigt positivt överraskad av maten. Skulle jag ha någon som alltid fixar sådan mat åt mig kunde jag lätt leva som vegetarian. Det var jätte gott! Tycker verkligen att man skall testa på det om man bor här i trakten.

img_1713

Nu skall jag hoppa i bastun och sedan lägga mig jätte jätte tidigt. Är riktigt utmattad efter den långa dagen, haha! Visst är det härligt med all gravid-energi… *sarkasm*

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *