21.2.2016 – hjälpreda i köket

Innan vi stack iväg på resa hämtade vi hem den här lilla hjälpredan till köket. Under vårt senaste Ikea besök hade vi för mening att köpa en, men gissa om den inte var slutsåld i varuhuset just då. Och tur var väl det! För efter att jag hade beklagat mig här på bloggen så hörde Anni av sig och sa att de hade en som de inte behöver längre när de flyttar in i nya huset, att vi kunde få köpa deras. Jiiipppii, tjoade jag och högg till på förslaget direkt.

IMG_0797

Den har nu hittat sin ungefärliga plats. Ännu måste den justeras lite i samband med lampan och fönstret, och så ska vi förstås ha ett par stolar till så att vi kan använda den som matplats. Jag leker också med tanken att Annie Sloana (måla) den för att den skall se mer sammansvetsad ut med resten av köksinredningen.

Skåpet i bakgrunden (på bilden ovan) tror jag också får åka ut. Det fyller ingen funktion i kökssyfte, är bara fyllt med gammalt bråte. Och så hindrar det dörren för att öppnas helt. Så ja, det får nog ryka.

IMG_0798

IMG_0796

Och så är det ju de där tapeterna och taket… Dem måste vi också göra något åt. Men det får bli när remonten i vindsvåningen är klar.

You may also like

Inga kommentarer

  1. Nu hoppas jag du int ha lova skåpet åt någon ifall du/ni ha tänkt göra er av med de? Vi måst träffas snarast, har så mycke på hjärnan igen 😉

    1. Jag tror nog vi ska hålla det, jag ska försöka hitta nån annan plats åt det för jag tycker det är så fint! Passar bara inte in där… Annars kanske det får stå i garaget tills vi flyttar till annat någon gång.. 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *