21.2.2015 – vinn ett inredningskit från Jotex

När Jotex kontaktade mig och frågade om jag var intresserad av att ordna en tävling för mina läsare var jag inte sen med att tacka ja. Dels för att jag själv är en stor fantast av deras sida, men också för att jag älskar att kunna lotta ut fina prylar till er och på så vis visa hur mycket jag uppskattar att ni kikar in här varje dag.

image

Det ni nu har chansen att vinna är ett fantastisk fint inredningskit i härliga vårfärger. Själv föreställer jag mig dessa utplacerade på en gammal glasveranda, eller någon mysig liten uteplats. Ett bord vackert uppdukat för middag med servetter som matchar bordslöparen. Dynorna utplacerade i en soffa, eller på ett par gamla metallstolar som prydnad. En vacker helhet som jag fantiserat ihop i mitt huvud helt enkelt. Men eftersom det inte är dags att köra igång terassäsongen riktigt än har jag byggt upp en egen liten myshörna inomhus så länge. En hörna där jag kan sitta och läsa i lugn och ro, eller kanske bara sitta och stirra på en sovande bebis i famnen om ett par månader.

image

image

Inredningspaketet ni nu kan vinna är identiskt med produkterna ni ser på bilderna – 2st kuddfodral med tillhörande innerdynor, en bordslampa och inte bara en, utan två bordslöpare. Ni behöver inte ens göra något för att vinna detta kit, annat än meddela ert deltagande här i kommentarsfältet. Glöm inte dubbelkolla att ni anger rätt mail-adress, så jag får tag på er när jag dragit en vinnare. Tävlingen avslutas imorgon kväll (söndag 22/2) kl.21!

Lycka till!

 

—————————————————————-

Tävlingen är avslutad och vinnaren signerad ”Trogen läsare” är kontaktad!

image

Detta är ett samarbete med Jotex. Följ gärna Jotex på Instagram under @jotex

 

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *