21.11.2017 – klantighet på en ny nivå

Har någon i världshistorien lyckats vara så klantig att den låst ut sig två gånger på en och samma dag? Antagligen inte, men det har jag ändå lyckats med idag. Skyller klantigheten på sambon som igen en gång förlagt vår reservnyckel. Hade den varit där den skulle så hade jag inte varit utlåst, right?

Den första utlåsningen ledde till att jag missade mamma-baby jumppan som jag hade tänkt gå på. Nytt försök nästa vecka… Istället har jag suttit och planerat kök vid datorn vid varje tillfälle som getts samt sprungit runt i butiker och spanat golv och kakel. Inte till vårt hem den här gången heller utan till ett par renoveringsobjekt. Riktigt kul, men botar inte direkt suget att göra om här hemma också.

Så här såg shoppinglasset ut efter förra helgens besök. Antagligen blir det ett till besök den här helgen också, och då kommer nog lasset att vara minst lika stort.

Också vagnen ni ser på bilden är ny. Eller nygammal. Fyndade den på FB-prylis för 60ege och plockade upp den i Nummela medan sambon och Minou lekte på HopLop. Den har tillhörande bilstol som går att fästa direkt i chassit, ståbräda som Minou kan åka på plus en massa annan extra utrustning. Supernöjd över mitt fynd!

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *