21.10.2016 – ensam hemma

Killen stack ut och äta med några vänner ikväll och Minou sover sedan 2h tillbaka. Så jag sitter och äter mumsiga mackor medan jag nätshoppar lite. Känner att jag behöver nya ylletröjor, börjar bli så frusen av mig nu så vill inte klä mig i något annat! Men alla jag har i skåpet börjar kännas så gamla och sjabbiga. Jag förde dessutom bort en hel sopsäck med kläder till insamling idag, så jag tycker att jag med gott samvete kan köpa något nytt. Som belöning för en god gärning liksom.

Imorgon blir det handbollsderby när vi möter SIF (Sjundeå) på hemmaplan i Karis. Tror det kan bli en riktigt tight och spännande match. Efter matchen har vi sedan ”bastukväll” med laget, säsongens första. Kommer att bli riktigt roligt har jag på känn! Och vet ni. Om bara en vecka så får jag se några av dessa pärlor igen, när vi åker över till Stockholm för en kompisweekend. Hurra! Så mycket roligt som händer nu.

krista-birthday-kj-45

You may also like

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *