21.1.2014 – katt eller spädis?

Att bo med Mollis är lite grann som att ha ett spädbarn tror jag. Jajaja, nu behöver inte ni mammor ryta till och berätta för mig hur mycket jobb det är med ett barn och att det inte går att jämföra med en katt. Det vet jag ju. Men det jag menar är att jag får lite samma känsla av det då jag varje natt blir väckt vid samma tidpunkt. Först då hon vill ut på vessan, och sedan när hon ”knackar” med dörrmattan och vill in igen en halv timme senare. Lite som med ett barn som vill ha sin nattmat liksom…
 
Man kan också jämföra henne med en spädis för att hon bara sover och sover och sover. Hela tiden.

Konstigt nog så känner jag mig inte alls speciellt trött när jag vaknar, trots mina nattliga avbrott. I vanliga fall om jag vaknar någon gång under natten så känner jag mig som ett vrak på morgonen. Som om jag sovit helt horribelt hela natten. Men det kanske bara beror på ljuset, vad vet jag? Men jag känner mig faktiskt lite pigg, för första gången på länge!
 
 

You may also like

Inga kommentarer

 1. Hon är så söt, saknar du inte henne enormt när hon inte bor med dig på heltid mera?

  Svar:
  jo, saknar henne jätte mycket och får hela tiden dåligt samvete när jag ser henne så "sällan"! Men jag vet ju att hon stortrivs där hos föräldrarna och aldrig skulle kunna ha det bättre någon annanstans. De skämmer ju bort henne som om hon vore ett litet barn 🙂

  Linda

 2. Jag förstår dig precis Linda, har i flera års tid vaknat många gånger och servat kissor nattetid. Jag har ju dessutom två stycken, med olika tidtabeller…Brukar tänka tanken i mitt eget huvud när mammor pratar om hur de är uppe på nätterna, men tror det inte är okej att säga högt. 😀 Nå eget val förstås, och jag gör vad som helst för mina "babyn". 🙂

  Svar:
  Ja eller hur!? Man gör det ju så gärna för dem. Och folk suckar och tycker man är helt sjuk i huvudet. var och en med sitt, det skall inte andra ta stress över 🙂

  Linda

 3. Hehe, jag minns hur vi konstant fick springa med katterna under natten, och när Ceasar var liten höll han oss vakna genom att ha racerbana i sängen. Ett par gånger har vi faktiskt jämfört Jons vaknanden med katternas, så långt ifrån sanningen är du inte 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *