20.9.2018 – våra helgplaner

Övernattade hos föräldrarna med barnen igår efter herrarnas handbollsmatch och plockade upp sambon från tåget i Karis imorse, när han kom från jobbet. Efter det har jag varit hemma med barnen hela dagen och pynjat på. Jag har försökt städa (försökt ja, medan man städar i ett rum hinner det bli kaos i tre andra, så det går inte så bra) bykt, kokat soppa och kurerat sjuka barn. Minou börjar vara ganska återställd nu medan Milton har fått lägga till ögoninflammation på sin lista.

Ikväll har jag massage inbokat och hade tänkt att jag skulle hinna iväg och träna ett pass på gymmet innan dess. Men sambon har som alltid fullt upp då han kommer hem från Sverige, så det ser inte riktigt ut att lösa sig med skiftesbyte av barnen idag.

Imorgon tänkte vi besöka höstmarknaden som dragit igång! Ifjol var Minou lite skeptisk till att åka karusell, men i år tror jag det kommer att bli en hit.

På lördag åker vi sedan eventuellt ut till stugan om vädret tillåter. Det börjar väl vara dags att städa undan för vintern där så småningom. Nu när hösten dragit igång på allvar är det till stor del handboll som gäller under helgerna framöver.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *