20.9.2013 – Friday

Den här veckan har verkligen svept förbi i dunderfart. Eller den här månaden! September är ju snart över för sjutton. Men hösten är ju rätt perfekt som den är nu, så bara vädret håller i sig ett tag till bryr jag mig inte så mycket om vad vi är i för månad faktiskt.
Känner dock att jag börjar dras till det svarta redan nu och det får inte hända. Höstens färgskala innehåller ju massa härliga färger, så jag måste se till att inte tappa bort mig i bekvämlighetsdjungeln och bara klä mig i svart hela tiden. Denna höst skall vi ha färg, eller hur!? Skulle vilja säga vägra svart, men det kan jag ju inte heller göra eftersom jag tycker svart är så attans stiligt och halva min garderob består av svart…
 
T-shirt – H&M // Cardigan – MONKI // Jeans – CHEAP MONDAY // Skor – ACNE

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *