20.8.2018 – veckans mål

Måndag och ny vecka. Vår sista lediga vecka innan vardagen drar igång med dagisinskolning och jobb! Mitt mål för veckan är att få hemmet rensat på överflödiga saker. I viss mån i alla fall. Allt har liksom blivit liggande på is över sommaren, men hösten känns ju alltid lite som en nystart och då vill jag gärna ha det trivsamt och mysigt hemma. Sen måste vi ju hitta på något roligt också såklart, så jag överväger en trip till HopLop och Ikea under veckan.

En av våra få helt rediga hörnor ikväll…

Nämen det är väl inte någon katastrof här egentligen. Men vi har fortfarande duschavdelningen fylld av grejer som jag rensade bort vid köksrenoveringen (i februari!). En del skall ut till stugan, en del skall hitta sin plats i nya köket. Men det mesta ska BORT. Har bara lite svårt för att slänga saker, så jag får väl föra det till någon insamling och så får någon annan avgöra vad som skall ske med det. Så nu vet ni mina mål för veckan. Har ni några!?

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *