20.6.2020 – Den bästa tiden är nu.

Länge sen jag uppdaterade bloggen och en hel del har ju hänt sen sist. För det första har sommaren äntligen börjat på riktigt och värmen dragit in med stormsteg. Underbart! Och för det andra så börjar sommarens projekt på stugan äntligen vara klara. Men mer om det i ett annat inlägg.

Förra helgen åkte jag upp till Vasa med Elin och Malin och hälsade på Linn och Sari. Båda har flyttat till nya hem så det var väldigt roligt och inspirerande att se dem. Dessutom har jag inte varit i Vasa på många år och jag gillar verkligen den staden. Som vi många gånger konstaterat; synd att den ligger så avlägset från allt annat. Vi hängde iaf både ute på Brändö hos Linn, i Vörå på Saris stuga och i stan på soliga terrasser. Det var en mycket lyckad helg ♥️

Tillbaka hemma har jag njutit av vår egen vackra sommarstad. Det är inte fy skam att bo i Ekenäs den här tiden på året. Vattnet är varmt, stranden ett stenkast från huset och hamnen är full av liv.

Just nu firar vi midsommar ute på stugan. En lugn midsommar med familjen. Igår blev det båtutfärd till Hangö och idag är planerna lite öppna. Eventuellt tar vi en tur till föräldrarnas stuga och äter, men det blåser så hårt så vi får se om ens det blir av.

Önskar er alla en trevlig fortsättning på midsommaren!

You may also like

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *