20.5.2015 – Utnyttjar sovtiden

  

Här sitter jag och försöker fånga lite solstrålar medan M ligger och sover i sin liggdel till vagnen ute på terassen. Vi var ute och promenerade en stund (svettigt!) och nu sitter jag här och latar mig i väntan på att hon ska vakna. Eller egentligen väntar jag inte alls på att hon ska vakna (hon får gärna sova en stund till så jag kan vara ute i solen) utan håller ett öga på henne medan hon sover kanske är mer riktigt. Måste skaffa ett sånt där babylarm så man inte behöver hålla sig så nära hela tiden för att höra när hon vaknar…

You may also like

Inga kommentarer

  1. Jag gör precis samma, fast här har fröken inte riktigt ro till att sova pga gas i magen, så sådär hemskt avslappnande är det inte…! Men skönt med sol ändå!

  2. Satsa på ett ordentligt alarm. Vi har en Padwico, som också visar temperaturen hos bebisen. Mycket bra att ha koll på att bebisen inte får för hett. Köpte alarmet då vår nu fyra årige son var nyfödd och fungerar ännu felfritt 🙂 Men ja, mitt tips e alltså att satsa på ett ordentligt fast det kanske känns dyrt för tillfället!!!

  3. Jag håller med Sofia, satsa på ett bra alarm. Vi har också använt vårt dagligen i tre års tid nu. Vi har ett som jag har köpt på loppis också som jag hade tänkt ta till stugan men det bara fräser och tar upp alla småljud så jag har använt det typ en gång. Vi har ett som visar bild också och det tycker vi att har varit super. Då kan man slå på bilden och kolla om barnet verkligen är vaket eller om han skrek i sömnen. Man behöver inte gå upp och titta varje gång.

  4. Vi har neonate, som visar allt man behöv. Bäst i test! Och så är de små som man kan ha runt halsen. O du är så fin!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *