20.5.2014 – Eye Did It

Ända sedan jag beställde in de här plaggen i vintras har jag gått och väntat på att de skall komma. Hade faktiskt inte väntat mig att de skulle komma riktigt ännu eftersom de hör till en Pre A/W kollektion (alltså en tidig höst/vinter kollektion), så det kom som en trevlig överraskning! Jag älskar printet på dem och de känns helt rätt nu för sommaren också.

image

imageT-shirten hittar ni i vitt här och i svart här. Collegen här.

Förutom de printade överdelarna kom det också in två helt nya modeller av Cheap Monday byxor. Och ni kommer inte att tro det, men de här är ÄNNU MJUKARE än de som kom sist. De har en sån superb stretch att det känns exakt som att ha leggings på sig. Modellen kallas Spray On och finns med både hög och låg midja. Jag tog in ett par ljusa med hög midja och ett par mörka med låg midja. Det speciella med den här modellen är att de kombinerar två storlekar med varandra i midjan, just för att de är så stretchiga. Storlekarna går alltså enligt följande: 24/25 – 26/27 – 28/29 – 30/31 – 32/33. Men det där lär ni märka när jag får upp dem online.

image

Följ min blogg med Bloglovin

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *