20.4.2017 – Att fira helg

– INLÄGGET INNEHÅLLER AFFILIATELÄNKAR-

Det är ju bara torsdag, men för mig betyder det att arbetsveckan nu är över och jag får börja fira helg! Känner mig otroligt trött idag, så det blir skönt att slänga upp fötterna på soffan en stund nu. Sedan skall jag snabbstäda hemmet så att jag inte behöver känna städstress imorgon.

IMG_6186Gravid-kostymbyxor från Vertbaudet, tröja från Saint Tropez.

Helgen är än så länge rätt fri från program, vilket känns jätte skönt! Det har varit lite väl mycket program på sistone. Imorgon kväll blir det handbollsmatch i Karis och antagligen övernattning hos föräldrarna efter det, men annars är det enda som finns inplanerat Sagas 2-årskalas på söndag eftermiddag.

Nu önskar jag er en riktigt skön torsdagskväll! Själv skall jag knäppa på avsnitt 3 i nya säsongen av Prison Break när Minou somnat. Om jag själv lyckas ta mig igenom nattningen utan att somna vill säga…

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *