20.4.2016 – Sneakers

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

Jag sitter och slösurfar medan Minou sover ute i ruggvädret. Letar efter nya sneakers åt mig med ett öga, eftersom mina trogna Nike tyvärr börjar ha sett sina glansdagar. Funderar om jag eventuellt borde beställa ett par innan vi åker iväg på vår hemliga weekend nästa vecka med sambon. Men jag har beslutsångest… Vet inte alls vad jag vill ha för typ av sneakers som näst! Den klassiska Adidas skon är ju grymt populär för tillfället, men den är jag inte alls taggad på.

Hur coolt vore det inte om jag beställde matchande skor till mig och Minou!? Som de här Vansen. Haha! Skulle vara sååå sött.

Pictures15

(Mini-Vans här // Vuxen-Vans här)

Är inte så taggad på ett par mintgröna skor själv bara, även om jag gärna skulle klä Minou i ett par sådana. Känns bara lite svårmatchat för min egen del. Kommer nog att köra på något lite mer basic.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *