20.4.2015 – New in

Drop 4 2015

Idag anlände den här vackra skapelsen till butiken, så fin! Den är kanske lite starkare i färgen än vad bilden visar, men alldeles ljuvlig. Som tur har jag två bröllop att gå på denna sommar, plus examensfester och dop/namngivning. Så det känns tryggt att jag redan nu har flera klänningsalternativ till alla dessa tillfällen.

Fick en helt grym sommarfiilis plötsligt! Vill gömma in alla dystra färger långt bak i garderoben och fylla på med nya pigga färger. Plocka fram ballerinas och sandaler. Glida runt i stora solbrillor med barnvagnen på släp. Se nu, vad lite vårnyheter och sol utanför fönstret gör med mig. Jag får sommarfeber! Men värre feber kunde man ju ha. Så jag skall inte klaga på det.

 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Å dessutom har du LEDIG sommar 😄😄 jättefin klänning! Men hur ska man göra med amningen? Köpte ju själv några plagg i Åbo när vi var där, men inser att de blir svårt att använda när man ammar hela tiden. Suuuck ändå!

    1. Det tänkte jag på med den här också, att det kan bli lite knepigt. Men man får lossna på midjebandet lite bara och sticka in babyn under klänningen undre vägen 😂 men med tanke på amningen så skulle nog den där ”bryony dress” som också är från Dry Lake passa bättre!

  2. Amningen kan nog bli ett problem med en sån klänning, hur fin den än är. Körde själv med ”vanlig” klänning som jag kunde dra ner ena axelbandet på och sen amma, fungera fint! 😊

    1. Räknar dock med att inte jag ammar ”fulltid” i augusti mera, så får kanske köra på den här klänningen till augustibröllopet isf. Men vi får se, svårt att säga i det här skedet när man inte alls vet hur/om ens amning kommer att fungera ens! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *