20.4.2015 – att jobba halvtid

Vad skönt det skulle vara, om man alltid kunde jobba så här. Halvtid. Fyra fjuttiga timmar om dagen. Eller halv tid stationerad, och sedan jobba fritt resten av dagen. Idag bänkade jag mig utomhus i friska luften efter passet i butiken och läste på om internethandel. Uppdaterade mig själv om nya villkor och lagar som kommit på sistone, samt antecknade idéer/förändringar jag vill göra och skall ta upp med administrativa avdelningen.

image

Njuter också av att få tillbringa lite mer tid med den här damen nu i veckan, när jag bor hos mamma och pappa. Och om jag nu inte helt misstolkar situationen så tycker hon också det är lite trevligt med sällskap, eftersom hon hänger i närheten för det mesta. Min lurvboll.

image

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *