20.4.2014 – påsksöndag

Godmorgon! Hoppas ni haft en skön påskhelg så här långt? Själv startade jag morgonen med en timme på gymmet igen, innan frukosten. Tänk om man alltid hade gymmet en hissknapp ifrån, så himla mycket enklare det skulle vara att komma iväg och träna då! I USA har ju vart och vartannat höghus eget gym (och dagis!) i byggnaderna och jag tycker det är helt fenomenalt att det finns det. Varför finns det inte i Finland än?

image

image

Börjar vara dags att packa ihop och checka ut från hotellet snart. Sedan skall jag möta upp Hannah och lilla Knut i Kungsträdgården. Känner att jag fått nog av butikerna för den här gången, så idag sitter jag gärna i solen och jobbar på fräknarna några timmar istället.

Följ min blogg med Bloglovin

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *