20.3.2017 – ultraljud

Imorse var det dags för vårt 20-veckors ultraljud. Alltså det andra, och även sista man går på innan förlossningen. Det känns lite galet faktiskt, att man efter det helt förlitar sig på rådgivningsbesöken! Allting såg fint ut och nu kan vi nog vara så gott som 100% säkra på att det är en pojke där inne.

Jag försökte jämföra barnens vikt i samma stadie med Minous ultraljudsbilder, men det verkar inte som om vikten står utskriven på bilderna man får med hem? Måtten från huvudet till baken skiljer dock med en dryg centimeter. Lillkillen är i det här skedet den större av dem.

Jag tänkte senast idag på hur skönt det är att måendet ständigt går mot det bättre hållet och att jag kanske släppt min sista gravidspya nu. Några timmar senare, när jag kom hem från jobbet, låg jag med huvudet i toaletten och släppte ett brontolass. Mysigt.

IMG_1923

Blev ännu mer knäckt när jag låg på soffan efteråt och såg hur snön började ringla ner utanför fönstret. WHY? Så onödigt med snö nu när den ändå inte kommer att hållas kvar. Det ska ju bli riktigt varma och sköna dagar resten av veckan. Jag får väl vara ha helgens fina väder på näthinnan och se fram emot de kommande fina vårdagarna istället!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *