20.2.2016 – rivstart

Hemma i röda stugan igen! Ja, vi kom ju faktiskt redan igår kväll, men då var jag allt för trött för att knäppa igång datorn. Resan gick jätte bra igen. Trots väckning 4.30 och lite förseningar var Minou hur snäll som helst hela flygresan. Världens bästa bebis att resa med!

Nu har jag precis fått väskorna uppackade och första bykmaskinen är i full gång. Själv måste jag börja byta om och packa min spelväska, för om några timmar ska jag spela match. Jaiks, är super nervös. Har knappt tränat alls på hela resan (förutom ett antal promenader med vagnen i branta mördarbackar) eftersom min förkylning vägrat ge med sig. Går fortfarande omkring och snorar. Så jag känner mig allt annat än i form! Men konditionen försvinner knappast på tio dagar, även om det känns så just nu.

IMG_3977

Poser, javisst.

En bild från andra kvällen då vi skulle iväg på killens 30-års middag, klädd i E/S Design. En härlig koboltblå klänning som går att bära på tusen olika vis! Okej, inte tusen. Men många. Själv fick jag lite bråttom när vi skulle iväg, så hann inte experimentera desto mer. Men skall ta och leka lite här hemma med den någon dag när jag känner att jag hunnit landa efter resan igen.

Elin kommer snart att lansera sin egen webbshop där hon säljer sina produkter, så håll ögonen öppna! Fast jag säger nog till här också när det är aktuellt, så egentligen behöver ni bara hålla ögonen öppna här på bloggen 😉

You may also like

Inga kommentarer

  1. Oj!! Vad det tar ont i mitt hjärta när jag blir påmind om dom superduper fina ballerinorna! Kan man ännu få tag på dom någonstans ifrån?? Har googlat ”Jeffrey Campbell ballerinas with zipper” men hittar inte… :-/

    Klänningen är också jätte fin!

    1. Dom är faktiskt mina absoluta favoriter! Tror inte de går att få tag i längre och lyckades själv inte nappa ett par svarta innan de sålde slut, så jag är också lite ledsen över det 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *