20.2.2016 – interior wanties

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

Sandra sade exakt vad jag känner i ett inlägg hon skrev tidigare idag, att man alltid blir så inspirerad till att ändra om hemma när man varit borta ett tag. Exakt så känner jag nu. Kan inte påstå att jag blivit inspirerad av den spanska (hotell)inredningsstilen, men undermedvetet måste man ju inspireras av yttre faktorer eftersom man alltid drabbas av den här längtan då man är borta hemifrån.

Nå. Min inspiration att förändra slutade naturligtvis med att jag plöjde igenom Ellos inredningssidor. Och inte blev jag mindre inspirerad precis. Det fina är ju att man kan göra ganska stora förändringar med små medel. Några nya kuddfodral. Kanske ett par nya gardiner och någon ny prydnadssak här och där. Men när man sedan vill ha typ tio nya mattor och halva möbelavdelningen, då börjar det redan kännas lite småsvettigt i armhålorna…

home-inspiration

  1. HÄR   2. HÄR   3. HÄR   4. HÄR   5. HÄR

 

Här är några av alla mina wanties för tillfället. Ni ser ju att jag snöat in lite på en viss typ av mönster. Jag kanske borde satsa i två eller tre upplagor av allting. Kuddar, mattor, gardiner… Då kunde jag byta ut hela inredningen varje gång det byter säsong. Jag har aldrig gjort så innan, men jag vet att många sysslar med det. Och det är ju ett jätte bra system egentligen, då hinner man ju aldrig tröttna på sin inredning!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *